Oсми март 2017

На 6 март 2017 година во регионалната канцеларија го одбележавме осми март,со мала свечаност и со присуство на членовите на здружението.Една прекрасна вечер, на која посебна чест им беше посветена на сите жени, кои со своето присуство ја збогатија оваа вечер.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
01/20 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player