Завршна вечер на манифестацијата ,,Гоцеви денови,,2017

Завршна вечер на манифестацијата ,,Гоцеви денови 2017,,  се одржа на 4 мај 2017 година во регионалната канцеларија на здружението,со гости од Македонија,со представници од Градската управа на град Врање,со представници од фирмата ,,Зегин,, ,со директори од основните училишта ,со учесници на конкурсот по повод манифестацијата.Прекрасна вечер на која беа доделени награди на најдобрите учесници на конкурсот и нашата порака е ,,Се гледаме идната година со нови идеи и нови победи,,

https://www.youtube.com/watch?v=U0V23n6_9d0

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player