Духовно патување

Управниот одбор организираше духовно патување во манстирот ,,Св.Јоаким Осоговски,, во околината на Крива Паланка со посета на етно паркот Гиновци.Прекрасен ден,прекрасно дружење на кое ги запознавме и видовме убавините на нашата убава Македонија.

18403657 757488064430463 64743960661427085 n18424208 10209514929769978 4333401511909008064 n18425147 757653207747282 3272356220826446971 n18425237 757653957747207 4409170644968579955 n18425340 757652617747341 7054644272709000968 n18446801 757488261097110 8967853418181728557 n18447650 757653134413956 4279294799151891067 n18485739 757652887747314 1681828671011407220 n18447379 757488017763801 8180095530980847348 n18446577 757654407747162 5397467971200720553 n18485832 757653904413879 8543511032373110958 n18486362 757652751080661 3873952662169754824 n18519509 757654721080464 2806103171493788698 n

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player