ОБАВЕСТУВАЊЕ

Почитувани Посетители !

Ве известуваме  поради технички пречки од страна на Оператерот небевме достапни од 04.02. до 06.03.2012 год. , се надеваме дека и понатаму  ќе  го  посетувате нашиот сајт.

Со Почит  !                                         УО на ЗГМНЗ,,Гоце Делчев,,

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player